Στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και διοικητικό κέντρο του εμιράτου, βρίσκεται η καλύτερη έκθεση της γαλλικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος εκθεσιακός χώρος εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες και στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτήριο, στη λεωφόρο Sheikh Zayed, στο κέντρο του Ντουμπάι. Ιδιοκτήτης είναι ο Sultan Al Habtoor, ο οποίος ανέφερε ότι στόχος ήταν να δημιουργήσουν την πιο εντυπωσιακή και όμορφη αντιπροσωπεία της Bugatti, παγκοσμίως.

Καλύπτει έκταση 240 τετραγωνικών μέτρων και στο εσωτερικό υπάρχει μόλις μία Chiron. Ο χώρος είναι εναρμονισμένος πλήρως με την αισθητική των υπόλοιπων εκθέσεων της μάρκας ανά τον κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες και επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία. Όλα μέσα στην αίθουσα ακολουθούν το μοτίβο του hypercar, κάθε επιφάνεια είναι βαμμένη στα ίδια χρώματα, περιλαμβάνοντας διάφορα γλυπτά και έργα τέχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έπιπλα, οι πολυθρόνες και οι καναπέδες, φέρουν τα ίδια υλικά (ανθρακονήματα, δέρμα) με το υπερ-αυτοκίνητο. Η Chiron είναι το κορυφαίο τετράτροχο και ο χώρος που φιλοξενείται πρέπει να αντανακλά πάνω της. Ο πελάτης που θα επισκεφθεί την αντιπροσωπεία, επιθυμεί την αποκλειστικότητα, τη χλιδή και υπηρεσίες που ξεπερνούν οποιαδήποτε έκθεση στον κόσμο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι η Νο1 αγορά της Bugatti και η Al Habtoor Motors κορυφαίος επίσημος αντιπρόσωπος. Οι παραγγελίες της  Chiron από τον συγκεκριμένο έμπορο έχουν ξεπεράσει τις 30 μονάδες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης