Του Λουκά Παπαλάμπρου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παρουσίαση της νέας γενιάς του εμβληματικού compact 4Χ4 μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Jimny αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στις αρχές Ιουλίου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι ήδη έτοιμα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, το Jimny έχει τετραγωνισμένο σχήμα και πιο άγρια εμφάνιση, με τη μάσκα και τα φώτα εμπρός να θυμίζουν Jeep. Τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τα τονισμένα φτερά αναδεικνύουν τον off-road χαρακτήρα του.

Θα προσφέρεται αποκλειστικά σε τρίθυρο αμάξωμα, με το εσωτερικό να έχει αναβαθμιστεί ριζικά. Διακρίνεται η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων και το τιμόνι το οποίο προέρχεται αυτούσιο από το Swift. Κάτω από το καπό θα τοποθετηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τρικύλινδρος 1.000άρης βενζινοκινητήρας απόδοσης 112 ίππων και 170 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Φυσικά, δεν θα λείπει το σύστημα τετρακίνησης ΑllGrip Pro.

Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του μοντέλου και τον χρόνο έναρξης των πωλήσεων στις αγορές, υπομονή λίγες μέρες ακόμη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης