Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, το νέο sport sedan μοντέλο της ιταλικής φίρμας απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, εντυπωσιάζοντας με την σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής και την οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alfa Romeo Giulia και πιο συγκεκριμένα η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio, έχει αποσπάσει συνολικά 24 διακρίσεις στην Ευρώπη. Πρόσφατα, ανακηρύχτηκε από το διάσημο περιοδικό Top Gear του BBC ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη Βρετανία. Μάλιστα, την ίδια άποψη είχε και το κοινό στην αντίστοιχη ψηφοφορία που έγινε.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του περιοδικού: «Η Giulia είναι ένα σύγχρονο και προηγμένο μοντέλο, αποτελεί μια απλή πρόταση από άποψη ομορφιάς, οδικής συμπεριφοράς και κινητήρα. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουμε από μια Alfa. Και η Giulia μας τα προσφέρει με το παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, το ιταλικό μοντέλο διαθέτει όλα τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, γεγονός που συνέβαλε στην κατάκτηση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Ταυτόχρονα, συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 98% για την προστασία των ενήλικων επιβατών, το υψηλότερο ποσοστό που έχει πετύχει ένα αυτοκίνητο, μετά την αυστηροποίηση των κριτηρίων αξιολόγησης το 2015.

Ανακαλύψτε εδώ τη νέα Giulia


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης