Παρά το γεγονός ότι αποτελούν μια από τις βασικές επιλογές των καταναλωτών τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα και ανανεώθηκαν πρόσφατα, τα Clio και Clio Sport Tourer προσφέρονται σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, από τώρα και έως τις 31 Μαρτίου, όλη η γκάμα του δημοφιλούς supermini είναι διαθέσιμη με προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από μόλις 10.990 ευρώ.

Το γαλλικό μοντέλο εκτός από τη δυναμική εμφάνιση, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και πρακτικότητα, φέρει πλέον εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως φώτα τεχνολογίας full LED, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist και multimedia R-LINK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κινητήρες βενζίνης και diesel με τους οποίους εφοδιάζεται, παρέχουν υψηλή απόδοση και συνάμα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, με τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις που συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο να απαλλάσσονται από τέλη κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να απευθυνθούν στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Renault.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Clio


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης