H γερμανική φίρμα επιστρέφει στην κατηγορία των Sport Coupe, παρουσιάζοντας στην έκθεση της Γενεύης τον αντικαταστάτη του CC.   

Το νέο μοντέλο της VW ονομάζεται Arteon και θα τοποθετηθεί απέναντι από το Audi A5 Sportback. Βασίζεται στην πρόσφατη γενιά του Passat, έχοντας όμως πιο καμπύλες γραμμές, δυναμικό προφίλ και coupe χαρακτηριστικά. Οι Γερμανοί έδωσαν στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες, προβάλλοντας τα φώτα τεχνολογίας LED και το αεροδυναμικό πίσω τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα δεν περιμένουμε εκπλήξεις, με το design να ακολουθεί τη φιλοσοφία των υπόλοιπων νέων μοντέλων της γκάμας. Θα διακρίνεται για τις high-tech τεχνολογίες, τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και θα μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, διαθέτοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερα μεγάλο πορτμπαγκάζ.

Κάτω από το καπό, λογικά, θα δούμε τον νέο 1.5 TSI κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων, τον 2.0 TSI με τους 190 ίππους και ένα ισχυρότερο σύνολο που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις. Από την γκάμα δεν θα λείπουν τα πετρελαιοκίνητα μοτέρ και οι τετρακίνητες εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης