Υψηλή απόδοση, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Οι κινητήρες της γαλλικής φίρμας προσφέρουν οτιδήποτε επιζητεί ο οδηγός, ταιριάζοντας «γάντι» σε όλα τα μοντέλα της γκάμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μηχανικά σύνολα της Peugeot, συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο 8άρι, καλύπτοντας πλήρως τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο πολυβραβευμένος 1.2 PureTech Turbo απόδοσης 110 και 130 ίππων. Το συγκεκριμένο μοτέρ χαρακτηρίζεται ως υπόδειγμα οικονομία και τεχνολογίας αιχμής.

Εξαιρετικός είναι και ο 1.6 PureTech των 180 και 225 ίππων, ο οποίος φέρει αποκλειστικά το νέο αυτόματο κιβώτιο EAT8. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον καινούργιο diesel 1.5 BlueHDi με τους 100 και 130 ίππους. Συνδυάζεται με το μηχανικό εξάρι ή το αυτόματο 8 σχέσεων, διαθέτει αποτελεσματικό σύστημα αντιρύπανσης και εξασφαλίζει επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κινητήρες περιλαμβάνονται σε όλη την γκάμα αυτοκινήτων της Peugeot, από το μικρό 208, έως το πεντάθυρο 308 και τα δημοφιλή 2008, 3008 και 5008.

Δείτε όλα τα μοντέλα και τους συνδυασμούς κινητήρων/κιβωτίων


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης