Η ηλεκτρική επανάσταση στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν αφορά μόνο τα συμβατικά οχήματα αλλά και τα ταξί, με πολλαπλά οφέλη στην οικονομία και το περιβάλλον.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2013, μια εταιρεία στην Ιαπωνία πήρε την απόφαση να μετατρέψει το σύνολο του στόλου των απλών ταξί σε ηλεκτρικά Nissan Leaf, προσφέροντας μια νέα εμπειρία σε οδηγούς και εκατομμύρια επιβάτες σε όλο τον κόσμο.

Έκτοτε, αντίστοιχες εταιρείες ταξί σε Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιορδανία, Μεξικό και Πολωνία ενέταξαν τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan στους στόλους τους. Αυτή τη στιγμή, ταξί Leaf και e-NV200 συναντά κανείς σε 26 χώρες και 113 πόλεις παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μειωμένες εκπομπές ρύπων, η εξοικονόμηση στα καύσιμα και η σημαντικά φθηνότερη συντήρηση των συγκεκριμένων μοντέλων, αποτελούν μερικά από τα οφέλη αυτής της κίνησης. Με αποδεδειγμένα επιχειρησιακά αποτελέσματα και εξοικονόμηση κόστους, τα ταξί της Nissan με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων είναι η πιο έξυπνη επιλογή, κάνοντας πράξη το «Nissan Intelligent Mobility» σε πελάτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

Μέσω των αμιγώς ηλεκτροκίνητωνοχημάτων, η Έξυπνη Κινητικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία μετουσιώνει τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, κινούνται και ενσωματώνονται στην ευρύτερη κοινωνία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης