Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο που χαιρετά τον οδηγό, τον κατευθύνει στον προορισμό του, του θυμίζει να πάρει την ομπρέλα διότι υπάρχει πιθανότητα βροχής, να κλείσει τα φώτα στο σπίτι ή να πάει σούπερ μάρκετ.

Αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο θα προσφέρει τις επόμενες εβδομάδες στους πελάτες η Seat. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοποριακή εφαρμογή που ενσωματώνεται στο σύστημα πολυμέσων των μοντέλων της ισπανικής φίρμας, συνομιλώντας κανονικά με τον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα το δούμε άμεσα στα Leon και Ateca, ενώ από το 2018 θα τοποθετηθεί στα μικρότερα Ibiza, Arona και, φυσικά, στο καινούργιο μεγάλο SUV που αναμένουμε.

Η εφαρμογή διαδραστικής ομιλίας λειτουργεί σε συνεργασία με το Alexa της Amazon και αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας «λιγότερα κουμπιά και περισσότερη ομιλία» της Seat. Όπως αναφέρει η υπεύθυνη της εταιρείας για το infotainment και το Connected Car, Leyre Olavarria, το σύστημα επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με τον οδηγό σαν ένας εικονικός συνοδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρέχει περισσότερες από 20.000 πληροφορίες και έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει τι αρέσει στον κάτοχο, ποια εστιατόρια προτιμά ή ποιο δρομολόγιο ακολουθεί καθημερινά, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές, χωρίς καν να πατήσει ένα κουμπί.

Ανακαλύψτε το εκπληκτικό σύστημα πολυμέσων και την οθόνη αφής του Ibiza


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης