To πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής μάρκας είναι ήδη διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Levante είναι ένα αυθεντικό ιταλικό αυτοκίνητο, συνδυάζοντας το στιλ με την κομψότητα. Υιοθετεί πολλά στοιχεία από τις Quattroporte και Ghibli, έχει εκλεπτυσμένη εμφάνιση και κορυφαία οδική συμπεριφορά. Χάρη στη χρήση αλουμινίου και άλλων προηγμένων υλικών όπως το μαγνήσιο, είναι από τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας, με το βάρος να κυμαίνεται από 2.109 έως 2.205 κιλά.

Τροφοδοτείται από τον V6 3.0 λίτρων biturbo ο οποίος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος (350 και 430 ίππους), καθώς και από τον V6 3.0 turbodiesel των 275 ίππων. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF και σύστημα τετρακίνησης Q4, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα αυτοκίνητο σαν αυτό δεν θα μπορούσε να μην φέρει τα κορυφαία ελαστικά. Η Levante εξοπλίζεται με τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για SUV και Crossover. Το ελαστικό παρέχει άριστο κράτημα χάρη στην  τεχνολογία ActiveBraking, καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και εξαιρετικό έλεγχο. Παράλληλα, οι ενώσεις πυριτίου στην επιφάνεια του ελαστικού διασφαλίζουν κράτημα και χειρισμό, γρήγορη ανταπόκριση στις στροφές και αποδοτικότητα καυσίμου.

Δύο διαστάσεις του Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV πιστοποιήθηκαν για το μοντέλο: 65/45 R20 108Y XL και 265/50 R19 110 Y XL. Αυτά τα ελαστικά φέρουν τη σήμανση «MGT» για να υποδεικνύεται ότι έχουν πιστοποιηθεί από τη Maserati ως πρώτης τοποθέτησης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης