Στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης και συλλεκτικής έκδοσης της Phantom προχωρά η Rolls-Royce, έπειτα από την ανακοίνωση περί διακοπής παραγωγής της έβδομης γενιάς του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία έκδοση της Phantom VII, φέρει την ονομασία Zenith Collection και διακρίνεται για τα αποκλειστικά διακοσμητικά και τον υπερπολυτελή χαρακτήρα. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, οι οποίες έχουν βρει ήδη ιδιοκτήτη και όλα τα αυτοκίνητα θα εξατομικευθούν ανάλογα με τις επιθυμίες των εκλεκτών και πάμπλουτων πελατών.

Όπως αρμόζει σε κάθε ειδική έκδοση της διάσημης βρετανικής φίρμας, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις επιφάνειες της καμπίνας είναι ανώτερης ποιότητας, με το ταχύμετρο από χάλυβα, την «έναστρη» οροφή και την πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό να κάνουν τη διαφορά. Επίσης, υπάρχουν πολλά στοιχεία που παραπέμπουν σε παλαιότερες Phantom από τη δεκαετία του 1930.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει το ψυγείο με τις ειδικές θήκες για δύο μπουκάλια σαμπάνιας, τα κρυστάλλινα ποτήρια με τα διακριτικά RR και το πακέτο πικ-νικ με την πτυσσόμενη γυάλινη επιφάνεια.

Η παραγωγή της έβδομης γενιάς της Phantom θα διακοπεί στα τέλη του έτους, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στο εργοστάσιο του Goodwood για να υποδεχθεί τη νεότερη και πιο σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού μοντέλου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης