Έπειτα από πέντε χρόνια στην αγορά, το van διανομών της Mercedes ανανεώθηκε αισθητικά, απέκτησε πλουσιότερο εξοπλισμό και πιο οικονομικούς κινητήρες και είναι έτοιμο να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική του πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Citan φέρει επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία στο αμάξωμα και πακέτο off-road που τονίζει την εμφάνισή του. Νέες αισθητικές επιλογές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με δυνατότητα επιλογής κόκκινων ραφών στο τιμόνι, τα καθίσματα και το μοχλό ταχυτήτων ή κόκκινες και μεταλλικές λεπτομέρειες σε διάφορες επιφάνειες.

Συνεχίζει να προσφέρεται σε τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος και ισάριθμες εκδόσεις κινητήρα προδιαγραφών Euro6, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του ενδιαφερόμενου επαγγελματία. Οι βελτιώσεις στα μηχανικά σύνολα, χαρίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου σε ποσοστό 2-3%, με τους πελάτες να εκτιμούν την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής, τη λειτουργικότητα και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση, οι υψηλές μεταφορικές ικανότητες και το πακέτο ενεργητικής ασφαλείας (ESP, ABS, ASR, BAS και EBD). Επίσης, οι πελάτες θα εκτιμήσουν δεόντως τα χαμηλά τρέχοντα κόστη και τα διαστήματα συντήρησης ανά 40.000 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης