Τα αυτοκίνητα της Peugeot, όπως το δημοφιλές 3008, εξοπλίζονται με τον ψηφιακό πολυχρηστικό πίνακα οργάνων i-Cockpit, προσφέροντας στους κατόχους μία εκπληκτική εμπειρία οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία του i-Cockpit έχει συναρπάσει τους ειδικούς, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ακόμη και από τον χώρο της θάλασσας. Πρόσφατα, η γαλλική φίρμα συνεργάστηκε με τη διάσημη εταιρεία κατασκευής σκαφών Benetau, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο ταχύπλοο με την ονομασία Sea Drive Concept.

Τα ταμπλό του σκάφους είναι μία εξέλιξη του ψηφιακού πίνακα της Peugeot. Διαθέτει μικρό τιμόνι για πιο εύκολο χειρισμό και μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 17 ιντσών, η οποία ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μία δεύτερη αναδιπλούμενη οθόνη περιλαμβάνει τις βασικές πληροφορίες πορείας, ενώ στις δύο πλευρές του πιλοτηρίου έχουν τοποθετηθεί διακόπτες ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται στα SUV.

«Το i-Cockpit αναδεικνύει τις βασικές αξίες της Peugeot, την πρωτοπορία, τον σχεδιασμό και την ανώτερη ποιότητα. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε την εργονομία και τον σχεδιασμό του σε μία διαφορετική βιομηχανία και να αποδείξουμε την προσαρμοστικότητα του συστήματος μέσα από τη συνεργασία μας με μία μάρκα κύρους όπως η Beneteau» είπε ο CEO της γαλλικής εταιρείας, Jean-Philippe Imparato.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Peugeot έχει μακροχρόνια σχέση με το υδάτινο στοιχείο, καθώς το 1926 το τμήμα Peugeot Nautica δημιούργησε το Motor Boat Car, ενώ το 1997 παρουσίασε το concept 806 Runabout.

Δείτε τα νέα SUV της Peugeot


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης