Το καλοκαίρι τελείωσε -τουλάχιστον για τους περισσότερους γονείς- και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα παιδιά είναι πολύ πιθανό να έχουν ψηλώσει απότομα. Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, οι μαθητές αναπτύσσονται ταχύτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, καθώς παίζουν ανέμελα, χωρίς το άγχος του σχολείου και των έντονων δραστηριοτήτων που τους επιβάλλουν οι γονείς.

Ορισμένα παιδιά μπορεί να ψηλώσουν κατά 2-3 εκατοστά τις ημέρες των διακοπών. Αυτό σημαίνει πως οι γονείς χρειάζονται ένα άνετο αυτοκίνητο για τις καθημερινές διαδρομές και, πάνω από όλα, οικονομικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Ford Focus είναι το κατάλληλο για να υποδεχθεί τους μαθητές. Χάρη στην ευρύχωρη καμπίνα και τον κορυφαίο χώρο για τους πίσω επιβάτες, προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα άνεσης ακόμη και για τρία παιδιά.  

«Δεν φροντίσαμε απλώς να κάνουμε το πίσω κάθισμα του νέου Focus πιο ευρύχωρο, θελήσαμε όλοι οι επιβάτες, μικροί και μεγάλοι, να έχουν βελτιωμένη αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Τα πλαϊνά παράθυρα εκτείνονται τώρα προς τα πίσω, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν απεριόριστη ορατότητα και η προαιρετική, πανοραμική οροφή να πλημμυρίζει το εσωτερικό με φως, δημιουργώντας ένα ευάερο περιβάλλον» δήλωσε ο Glen Goold, chief programme engineer της Ford.

Θυμίζουμε ότι το νέο Focus βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 17.894 ευρώ. Για να δείτε όλες τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά, πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης