Επιτέλους, η αυτόνομη πλέον μάρκα της Citroen παρουσίασε το καινούργιο crossover/SUV, ένα μοντέλο με ιδιαίτερη εμφάνιση και υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο DS 7 Crossback θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, με το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά να γίνεται μέσα στο έτος. Διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική, το επιβλητικό αμάξωμα και τα έντονα χρώματα, με τον εξοπλισμό να είναι υπερ-πλούσιος από τη βασική έκδοση.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το εσωτερικό, με τις δύο μεγάλες οθόνες 12 ιντσών σε πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα να κάνουν τη διαφορά. Η DS προσφέρει τη δυνατότητα τους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν μεταξύ μιας πλειάδας γκάμας υφασμάτων, ραφών, δέρματος και χρωματικών συνδυασμών, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σαλόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρης είναι και η τεχνολογική φαρέτρα του αυτοκινήτου, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και φυσικά ημιαυτόνομη οδήγηση. Τροφοδοτείται από τρεις κινητήρες βενζίνης απόδοσης 130, 180 και 225 ίππων και δύο κινητήρες diesel ισχύος 130 και 180 ίππων, ενώ υπάρχει και υβριδική έκδοση E-Tense. Η τελευταία μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 60 χιλιόμετρα και φορτίζει από απλή οικιακή πρίζα σε 4,5 ώρες.

Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο οκτώ σχέσεων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο ακριβής χρόνος λανσαρίσματος θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του ελβετικής έκθεσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης