Τις κορυφαίες τιμητικές διακρίσεις έλαβε η νέα γενιά του ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Nissan. κατά τη διάρκεια της τελετής παρουσίασης του φετινού CES (Consumer Electronics Show).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση Τεχνολογίας βράβευσε το Leaf στο πλαίσιο του θεσμού CES Best of Innovation, που διεξάγεται πριν την έναρξη της έκθεσης στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά βραβεία, που επιβεβαιώνουν τις τεχνολογίες ευφυΐας και αυτόνομης οδήγησης του μοντέλου.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Leaf προσφέρει ένα συναρπαστικό πακέτο καθημερινών χρήσιμων καινοτομιών και τεχνολογιών, ενώ επιτρέπει στους στους ιδιοκτήτες του να διαχειρίζονται την ενέργεια στο σπίτι και στο αυτοκίνητο με τον πλέον βέλτιστο τρόπο. Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο σε Ιαπωνία, ΗΠΑ και Καναδά. Το λανσάρισμα στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, με την εμπορική πορεία στην Ελλάδα να έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε έχει φέρει ήδη ένα Leaf στην Ελλάδα, ώστε να το δουν από κοντά οι επισκέπτες της έκθεσης Αυτοκίνηση 2017, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού/αίθουσα ξιφασκίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης