Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Richard Mille η βρετανική ομάδα, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό ρολόι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η McLaren, έπειτα από τη διακοπή της συνεργασίας με την TAG Heuer, υπέγραψε συμβόλαιο με την ελβετική ωρολογοποιία, δημιουργώντας το πρώτο προϊόν. Ονομάζεται RM 50-03 McLaren F1 και παρουσιάστηκε στην έκθεση Salon International de la Haute Horlogerie 2017, στη Γενεύη.   

Θα παραχθεί σε μόλις 75 μονάδες, με το κόστος συμπεριλαμβανομένων των φόρων να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το ρολόι χαρακτηρίζεται ιδιοφυές. Είναι κατασκευασμένο από τα πιο προηγμένα υλικά, όπως τιτάνιο, TPT (Thin Ply Technology) Carbon και γραφένιο, με το βάρος του να είναι μόλις 40 γραμμάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει χρονογράφο tourbillon, επιτυγχάνοντας εκπληκτική ακρίβεια στη λειτουργία, αισθητήρα ροπής για προφύλαξη του μηχανισμού έπειτα από απότομες κινήσεις, απόθεμα ενέργειας 70 ωρών και έχει δυνατότητα μέτρησης κλασμάτων του δευτερολέπτου.

Οι τυχεροί και πάμπλουτοι ιδιοκτήτες που θα το αγοράσουν, θα λάβουν ως δώρο από τη McLaren και το νέο μονοθέσιο  MP4-32 σε κλίμακα 1:5.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης