Τη νέα έκδοση του λιλιπούτειου μοντέλου με την ονομασία Riva, που έχει εμπνευστεί από τα σκάφη και αποτίει φόρο τιμής στο αυθεντικό 500 του 1957, αποκάλυψε η Fiat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500 Riva δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομώνυμη φημισμένη εταιρεία κατασκευής πολυτελών yacht και παραπέμπει στα στοιχεία της θάλασσας. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό μπλε χρώμα Evening Blue που φέρει το ταχύπλοο Aquariva Super, φέρει ζάντες 16 ιντσών σε διχρωμία, νίκελ καλύμματα στους καθρέπτες και χρωμιωμένα διακοσμητικά σε διάφορα σημεία.

Ναυτικό στιλ ακολουθεί το εσωτερικό, με τις ξύλινες επιφάνειες από μαόνι και σφένδαμο, τις ενθέσεις στο ταμπλό, στις πόρτες, στον μοχλό ταχυτήτων και στα μαρσπιέ να προέρχονται απευθείας από τα σκάφη. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα Poltrona Frau, ενώ οι μπλε ραφές είναι ίδιες με αυτές στο yacht Aquariva Super.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν λείπουν τα ειδικά γραφικά και η πλακέτα με αύξοντα αριθμό κατασκευής, την οποία ο υποψήφιος πελάτες μπορεί να επεξεργαστεί ανάλογα με τα γούστα του. Το Fiat 500 Riva θα είναι διαθέσιμο σε hatchback και cabrio, με τον 1.2 κινητήρα βενζίνης των 69 ίππων, τον δικύλινδρο 0.9 TwinAir απόδοσης 85 και 105 ίππων και τον 1.3 Multijet με τους 95 ίππους.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας επτά αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESC, ASR, Hill Holder, σύστημα πολυμέσων UconnectTM με οθόνη 7 ιντσών, προηγμένο ηχοσύστημα και πολλά ακόμα. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν ήδη, με τις τιμές να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Fiat 500


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης