Ανυπέρβλητο, επιβλητικό, πανίσχυρο, ικανό. Το πρώτο Super Sport SUV της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένα εκπληκτικό τετράτροχο που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

H ολοκαίνουργια Urus μετρά αντίστροφα τον χρόνο για την παγκόσμια πρεμιέρα. Στις 4 Δεκεμβρίου, στην Sant’Agata της Μπολόνια, η Lamborghini θα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία κάνει λόγο για το αδύνατο που έγινε δυνατό. Για ένα Super Sport SUV που θέτει νέα δεδομένα από άποψη απόδοσης, ευελιξίας και πολυτέλειας, διατηρώντας στο ακέραιο το DNA της Lamborghini και προσφέροντας στον οδηγό μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο V8 4.0 twin turbo κινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 650 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του έξι προγράμματα λειτουργίας (Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra και Neve).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Urus δεν είναι απλώς ένα υπερυψωμένο τετρακίνητο με χαρακτηριστικά supercar. Όπως αναφέρει μέσω του πρόσφατου teaser video η ιταλική φίρμα, μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως σε αμμόλοφους, επιδεικνύοντας απόλυτο έλεγχο. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης