Το νέο επαγγελματικό όχημα της γερμανικής φίρμας κατέκτησε τον τίτλο του «Van of the Year 2017», όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή του οργανισμού IVOTY, κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Ανόβερο (IIA).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτροπή, η οποία αποτελείται από 24 δημοσιογράφους που εργάζονται στα κορυφαία Μέσα για επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη, επέλεξε το VW Crafter ως το κορυφαίο Van της χρονιάς. Στον τελικό γύρο του διαγωνισμού, συμμετείχαν 10 μοντέλα. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν τα Peugeot Expert/Citroën Dispatch και Toyota Proace του ομίλου PSA, ενώ στην τρίτη έμεινε το Iveco Daily.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, το Crafter κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου φορτηγού μεταφοράς, πριν καν λανσαριστεί στην αγορά. Διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την πρακτικότητα, της υψηλές δυνατότητες μεταφοράς και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρεται σε εκδόσεις με τρία διαφορετικά μήκη και ύψη οροφής, ως προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο. Εφοδιάζεται με τον δίλιτρο TDI κινητήρα προδιαγραφών Euro6, απόδοσης 102, 122, 140 και 177 ίππων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης