Θεωρείται ένα από τα πιο απολαυστικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την απολαυστική εμπειρία που προσφέρει στον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα M2 της βαυαρικής φίρμας είναι ικανή να προσφέρει μοναδικές στιγμές στον κάτοχο, αρκεί, αυτός, να διαθέτει την ωριμότητα και την πείρα για να την χειριστεί κατάλληλα. Όποιος παρασυρθεί από τους 370 ίππους και τα θέλγητρα του «καυτού» μοντέλου της BMW, αυξάνει και μάλιστα επικίνδυνα, τις πιθανότητες ατυχήματος.

Τρανό παράδειγμα αυτό που συνέβη στη Σκωτία. Ο οδηγός της μπλε Μ2 υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του, στην προσπάθεια να κάνει επίδειξη στους φίλους και επισκέπτες, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης στην πόλη Aberdeenshire. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και αυτό να καρφωθεί πάνω σε ένα δέντρο, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα έλαβε χώρα σε ορεινή διαδρομή, με τον οδηγό ηλικίας 22 ετών και την 20χρονη φίλη του να τραυματίζονται σοβαρά και να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης