Αν θεωρείτε ότι οι Τούρκοι οδηγοί ταξί στην Κωνσταντινούπολη είναι οι πιο «απολαυστικοί» στον κόσμο, τότε δεν έχετε δει τους Ιάπωνες και συγκεκριμένα αυτούς στο Ebisu Circuit.

Οι τύποι προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους πελάτες, πηγαίνοντας μόνο με το πλάι. Φυσικά, πρόκειται για επαγγελματίες οδηγούς που διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα, όπως το Toyota JZX110. Το όχημα φέρει τέσσερα μπάκετ καθίσματα, αποδίδει 450 ίππους και έχει τροποποιηθεί για drift.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ebisu Circuit δεν είναι κλασική πίστα αλλά μια ανηφορική στενή διαδρομή σε βουνό που περιλαμβάνει επτά διαφορετικές πίστες. Εκεί πραγματοποιούνται διάφοροι αγώνες και εδρεύει η Drift Academy. Εκτός των άλλων, η ακαδημία διαθέτει και υπηρεσία «ταξί», πηγαίνοντας κούρσες τους πελάτες. Πίσω από το τιμόνι βρίσκονται επαγγελματίες drifter, με τους επιβάτες να φορούν κράνη και να δένονται με τις ζώνες τεσσάρων σημείων.

Η βόλτα είναι ανεπανάληπτη και οι πελάτες κάνουν ουρές για να ζήσουν την εμπειρία. Για όποιον έχει την απορία ή ενδιαφέρεται, το κόστος είναι 25.000 γιεν και περιλαμβάνει μία… ταρίφα για τρία άτομα, συν 500 γιεν έκαστος για ασφάλιση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης