Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η μία και μοναδική Zonda ZoZo, η οποία κατασκευάστηκε έπειτα από παραγγελία του ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου on-line καταστήματος της Ιαπωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Yusaku Maezawa έχασε τον έλεγχο του πανάκριβου και πανίσχυρου ιταλικού αυτοκινήτου, έπεσε πάνω σε μια Maybach και στη συνέχεια κατέληξε στην άκρη του δρόμου. Το ατύχημα συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Τόκιο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η σπάνια Pagani υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές στο εμπρός τμήμα, οι οποίες όμως μπορούν να επισκευαστούν.

Να σημειώσουμε πως ο κύριος Maezawa είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Προσωπικός φίλος του Horacio Pagani, παρέλαβε τη Zonda ZoZo τον Μάρτιο του 2015. Το hypercal είναι βαμμένο σε μοβ carbon, όπως ακριβώς η 760LH του Lewis Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον V12 7.3 λίτρων της AMG, απόδοσης 760 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο, με τα 0-100 να έρχονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης