Σε αγώνα της Ιταλίας με την ονομασία Mini Rushour συμμετείχε ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης. Ο Έλληνας πιλότος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός Mini Cooper S και κοντραρίστηκε με άλλους 17 οδηγούς από Ιταλία, Ουγγαρία και Πολωνία που έτρεξαν με ίδιο αυτοκίνητο στην πίστα της Βαλελούνγκα.

Ξεκινώντας από την 14η θέση, κατάφερε να τερματίσει στην 9η, κερδίζοντας τον σεβασμό των συναθλητών του, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως είχε να λάβει μέρος σε αγώνα του εξωτερικού τέσσερα χρόνια, με την τελευταία συμμετοχή του να είναι με το μονοθέσιο της ομάδας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Superleague Formula. Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν ο τελευταίος αγώνας του θεσμού στον οποίο τα Mini Cooper που τρέχουν δεν φέρουν αλλαγές, παρά μόνο στην ανάρτηση και στην ύπαρξη roll bar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας με έντονο συναγωνισμό» δήλωσε αποκλειστικά στη zougla.gr και πρόσθεσε: «Το αυτοκίνητο έδειξε να είναι ιδιαίτερα φιλικό, ακόμα και σε αγωνιστικές συνθήκες, γιατί στον συγκεκριμένο θεσμό τα αυτοκίνητα που λαμβάνουν μέρος είναι κατά 98% αυτά που κυκλοφορούν στον δρόμο. Η ελληνική αντιπροσωπεία Mini και προσωπικά ο κ. Ταγκούλης μού έδωσαν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τα ελληνικά χρώματα σε αγώνα της Ιταλίας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά».

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης