Έχει κατακτήσει 16 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή motocross στην Ελλάδα και αυτό του δίνει την ώθηση να τολμήσει το κάτι παραπάνω και να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

O 29χρονος Έλληνας πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής θα συμμετάσχει στους δύο επόμενους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2018 σε Βουλγαρία και Τουρκία. Το είχε δηλώσει μάλιστα, αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα του φετινού εθνικού πρωταθλήματος στην Αρχαία Ολυμπία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Προκειμένου να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τις ικανότητες μου, μέσα στο καλοκαίρι θα συμμετέχω σε 2 αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος MXGP, στη Βουλγαρία και στην Τουρκία, ενώ θα συμμετέχω και στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος προκειμένου να μη χάσω ούτε στιγμή την επαφή μου με τους αγώνες πριν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς”.


Οι αγώνες που θα συμμετάσχει αφορούν στον 17ο και 18ο γύρο της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1 του Π.Π. σε Βουλγαρία και Τουρκία αντίστοιχα, με ημερομηνίες διεξαγωγής 25-26/8 στην πίστα του Sevlievo και μια εβδομάδα αργότερα στο Afyonkarahisar. Δεν μένει λοιπόν παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, το σίγουρο είναι πως θα αποκομίσει ιδιαίτερα χρήσιμες εμπειρίες αγωνιζόμενος δίπλα στα ιερά τέρατα του αθλήματος. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον πολυπρωταθλητή μας σε στιγμές δράσης πάσης μορφής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης