Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι αγώνες αυτοκινήτου έχουν διαφορετική μορφή και φιλοσοφία σε κάποιες περιπτώσεις, με τους οδηγούς να μην διστάζουν να αρπαχτούν στα χέρια αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Το κοινό λατρεύει να βλέπει τους αγωνιζόμενους να μάχονται με κάθε τρόπο, έστω και αν καταργούν κάθε θεμελιώδες στοιχείο αθλητικής συμπεριφοράς. Στον πρόσφατο αγώνα στο Anderson Speedway της Indiana, οι Shawn Cullen και Jeffrey Swinford είχαν μία απλή επαφή με τα ειδικά τροποποιημένα οχήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος ωστόσο, θεώρησε ότι ο συναθλητής του τον χτύπησε επίτηδες και έτσι πήρε φόρα με το αυτοκίνητο και ανέβηκε κυριολεκτικά πάνω του. Ο Cullen εξοργισμένος, βγήκε από το όχημα, πέταξε το κράνος και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Οι κριτές για κάποιο λόγο δεν μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, με το πλήθος να ζητωκραυγάζει θαρρείς και βρισκόταν σε αρένα.

Τότε πλησίασε ένας αστυνομικός και τον ξάπλωσε κάτω με το όπλο ακινητοποίησης. Ο Swinford δέχθηκε όσα volt απαιτούνταν για να παραλύσει στιγμιαία και να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια ο αστυνομικός του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε εκτός πίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης