Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του Συνδέσμου Οδηγών αγώνων Αυτοκινήτου παρουσία Μαζί με την πίτα τιμήθηκαν και οι διακριθέντες οδηγοί του Ενιαίουδεκάδων αθλητών, φίλων και εκλεκτών προσκεκλημένων (όπως ο Ολυμπιονίκης άρσης βαρών Νίκος Ηλιάδης).

Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν με την παρουσία τους για ένα ευτυχισμένο 2018 σε αγωνιστικό επίπεδο και τίμησαν μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστές του φετινού SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, στους οποίους απονεμήθηκαν τα κύπελλα καθώς και αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή και τη συμβολή όλων στην επιτυχία του θεσμού.

Χαμόγελα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΟΑΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπαθλα 15.000 ευρώ
Παράλληλα απονεμήθηκαν και τα χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, ενώ ο πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α., Μάριος Ηλιόπουλος, επεσήμανε πως όσα χρήματα δεν πήγαν σε αγωνιζόμενους λόγω αποκλεισμού από την Αρχή του Σπορ, θα γίνουν δωρεά από την SEAJETS σε φορέα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Να σημειώσουμε πως οι διακριθέντες της περυσινής χρονιάς για το Ενιαίο, οι Νίκος Ζάχος και Στράτος Κυρλαγκίτσης, παρέλαβαν τα κύπελλα των πρώτων στις δύο κατηγορίες του πρωταθλήματος.

*από δελτίο Τύπου

 
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Μάριος Ηλιόπουλος κόβει την... πίτα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης