Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με οκτώ οδηγούς που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναβάσεων θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο FIA Hill Climb Masters 2018. Πρόκειται για τη μεγάλη γιορτή των αναβάσεων της Ευρώπης που θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου, στις πλαγιές των Απέννινων και στο μεσαιωνικό χωριό Gubbio της Ιταλίας.

Η αποστολή 

Μετά από επιλογή της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και σύμφωνα με την  βαθμολογική κατάταξη των οδηγών στο πρωτάθλημα, και της δυνατότητας των οδηγών να παρευρεθούν, οι 8 Στον αγώνα θα συμμετάσχουν οδηγοί από 19 χώρες…Έλληνες οδηγοί που θα ταξιδέψουν στην κεντρική Ιταλία είναι οι εξής: Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Κίμωνας Θέος, Σταμάτης Κατσίμης, Γιώργος Κεχαγιάς, Παναγιώτης Λιώρης, Βασίλης Ρέκκας, Τάκης Σολδάτος και Τρύφωνας Χασάπης.

Η ελληνική αποστολή της οποίας θα ηγείται ο Μάριος Ξανθάκος, θα παρελάσει στην πλατεία του Gubbio το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου μεταξύ άλλων 19 εθνικών ομάδων. Την επόμενη ημέρα οι Έλληνες οδηγοί θα αγωνιστούν στην διαδρομή των 3,3 χιλιομέτρων έξω από το Gubbio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε οδηγός θα κάνει από τρία περάσματα, ενώ στο Nation’s Cup οι τετραμελείς ομάδες κάθε χώρας θα αγωνιστούν σε έναν αγώνα ταχύτητας και παράλληλα ακρίβειας στην επαναληψιμότητα των χρόνων τους. Δείτε παρακάτω τους οδηγούς που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα αλλά και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με τα οποία θα τρέξουν.

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: automotopatras.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Ferrari 458 Challenge)

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (Ford Sierra RS Cosworth)

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΣΙΜΗΣ (Mitsubishi Lancer EvoIX R4)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΩΡΗΣ (Ford Escort RS Cosworth)

 
ΤΑΚΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ (Ford Fiesta 2.0)

 

ΚΙΜΩΝΑΣ ΘΕΟΣ (Peugeot 106 S16)

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΚΚΑΣ (Citroen Saxo VTS)

 

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ (Citroen AX 1.6 Sport)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης