Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με το Νο19 στις πόρτες θα συμμετάσχει στο εφετινό SEAJETS ράλι Ακρόπολις ο Σωκράτης Τσολακίδης. Με υπερσύγχρονο αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα νοικιάσει από την Ουγγαρία θα τρέξει ο Σωκράτης Τσολακίδης Ο οδηγός αγώνων από τη Θεσσαλονίκη με συνοδηγό τον Χάρη Δήμου θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου Skoda Fabia R5 της αγωνιστικής ομάδας eurosol από την Ουγγαρία.

Ο Τσολακίδης θα τρέξει για 5η φορά στον εθνικό μας αγώνα με σκοπό να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία. Τελευταία φορά που είδαμε σε αγώνα τον πρωταθλητή Ελλάδος του 2003 ήταν στο περυσινό ράλι ΔΕΘ, το οποίο και κέρδισε πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση και πάλι με Skoda Fabia R5.

Η μακέτα του αγωνιστικού Fabia R5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τερματισμός και αποτέλεσμα

Μιλώντας στο zougla.gr ο Σωκράτης Τσολακίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω να τρέξω σε χωμάτινο Για 5η φορά θα τρέξει στο Ακρόπολις…αγώνα από το 2008 (σ.σ.: ράλι Φθιώτιδας). Είναι η 5η μου συμμετοχή στο Ακρόπολις και σκοπός της ομάδας μου είναι να συνδυάσουμε τον τερματισμό με ένα καλό αποτέλεσμα».

Την προσπάθεια του πληρώματος από τη Θεσσαλονίκη στηρίζουν οι εταιρείες Traffic Oil (λιπαντικά), Mr fast (απορρυπαντικά), Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, CTA (ψυκτικά μηχανήματα), Ηertz – κομπρεσέρ και το zougla.gr

 Το αγωνιστικό Skoda Fabia R5 θα νοικιάσει ο Σωκράτης Τσολακίδης (φωτό δεξιά) από την αγωνιστική ομάδα Eurosol (στη φωτογραφία και ο υπογράφων Βασίλης Σαρημπαλίδης)

Το όνομα Τσολακίδης θα εμφανιστεί στο Ακρόπολις για 5η φορά

Τσολακίδης - Δήμου θα είναι το πλήρωμα του Skoda Fabia R5

Με το... Νο19 (!) στις πόρτες

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης