Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     



Αφού ΔΕΝ μπορείτε, γιατί δεν πάτε καλύτερα σπίτι σας;Το χρονικό διάστημα 2-4 Ιουνίου θα διεξαχθεί το εφετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις. Ο αγώνας προσμετρά και εφέτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι και αποτελεί τον 3ο γύρο του θεσμού.

Αν και μιλάμε για τον εθνικό μας αγώνα, ακόμα οι διοργανωτές τον… κρατούν κρυφό, καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν πως θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λίγες ημέρες έχουμε ράλι Ακρόπολις αλλά σχεδόν κανείς (με εξαίρεση τους άμεσα ενδιαφερόμενους) δεν το έχει πάρει... χαμπάρι!


Εύλογες απορίες…

Λογικό είναι πως με τον τρόπο που εφέτος έχει προσεγγίσει η ίδια η Ομοσπονδία τον αγώνα να έχουν δημιουργηθεί εύλογες απορίες, καθώς με τις κινήσεις που (ΔΕΝ) έχουν γίνει το Ακρόπολις συνεχίζει να Έχετε καταντήσει… περίπτερο τον κορυφαίο αγώνα στο παγκόσμιο καλεντάρι. Το έχετε καταλάβει;μικραίνει ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάμε πως από αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι έγινε μέλος του ευρωπαϊκού θεσμού και έτσι όπως πάει θα μετρά μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Επιπλέον, αν δεν μας… απατά η μνήμη μας, πριν από μερικούς μήνες κάποιοι μέσα από την Ομοσπονδία μιλούσαν ακόμα και για αγώνα WRC, όταν με το ζόρι ετοιμάζονται να φέρουν σε πέρας τον αγώνα ως ERC.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (σημερινό print screen) η ενημέρωση τα... σπάει! Προφανώς τα ιστορικά αυτοκίνητα ενδιαφέρουν περισσότερο από τα σύγχρονα αγωνιστικά και τους οδηγούς που θα έρθουν στην Ελλάδα για να τρέξουν!

 

ΑΠΟΡΙΕΣ….
 

  • Γιατί δεν υπάρχει καμία επικοινωνία από το γραφείο Τύπου με εξαίρεση την ενημέρωση για τις διαπιστεύσεις;
  • Γιατί ακόμα δεν έχει διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθούν τα Μέσα, κατ’ επέκταση και οι φίλαθλοι;
  • Πού και πότε θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα;
  • Ο χώρος του service park γιατί δεν έχει ακόμα ετοιμαστεί;
  • Η προβολή μέχρι στιγμής είναι μηδενική. Πουθενά αφίσες, πουθενά ένα διαφημιστικό μήνυμα, κάτι που να μας δείχνει ότι θα έχουμε σε λίγες ημέρες αγώνα….
  • Με εξαίρεση την εταιρεία SEAJETS ποιοι άλλοι θα στηρίξουν το εφετινό Ακρόπολις; Έχουν υπογράψει τις συμφωνίες ή όλα είναι στον… αέρα;
  • Αφού στις 17 Μαΐου έληξαν οι συμμετοχές, γιατί ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί;
  • Γιατί ΔΕΝ υπάρχει καμία ενημέρωση για διακεκριμένους οδηγούς που θα έρθουν να τρέξουν;

 

ΕΞΤΡΑ… απορία: Ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας χρειάζεται… ξεχορτάριασμα. Ο πρόεδρος θα βοηθήσει καθόλου, όπως έκανε και για το Σωματείο Ελλάδα στον Διόνυσο (έβαζε κορδέλες κ.ά.);

 
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δημήτρης Μιχελακάκης προφανώς δεν έχει καταλάβει την αξία του Ακρόπολις για τον φίλαθλο κόσμο. Δεν το λέμε εμείς, καθώς οι πράξεις και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Από την άλλη θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε και λογικό καθώς όσα κάνει τα κάνει αφιλοκερδώς (δεν πληρώνεται από την Ομοσπονδία) ξοδεύοντας χρόνο από την προσωπική του εργασία και ζωή...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης