Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στο εφετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις θα τρέξει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς που ακούει στο όνομα Σωκράτης Τσολακίδης.

Ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη θα έχει δίπλα του τον Χάρη Δήμου και πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5 θα κυνηγήσει το όνειρο και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Skoda Fabia R5 της Eurosol...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δηλώσεις με νόημα…

Την περασμένη Τρίτη και αμέσως μετά τις πρώτες αναγνωρίσεις που έκανε στα βουνά της Λαμίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν δούμε ότι είμαστε στη μάχη με τους ξένους οδηγούς, τότε θα δώσουμε τη μάχη μας για να κερδίσουμε! Αν όχι, θα κινηθούμε γρήγορα και έξυπνα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε λάθη ή ατυχίες των προπορευόμενων για να αναρριχηθούμε στην κατάταξη».

Σωκράτης Τσολακίδης (αριστερά) και Χάρης Δήμου

DNA νικητή

Καλά τώρα. Μας… έπεισε! Όσοι γνωρίζουν καλά τον Σωκράτη αλλά και την οικογένειά του ξέρουν από… Αν δεν έχει ένας Τσολακίδης DNA νικητή, τότε ποιος έχει; πριν και τον στόχο. Μη γελιόμαστε. Ο Σωκράτης γεννήθηκε νικητής και το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Δεν τρέχει απλά και μόνο για τη συμμετοχή. Δεν του το επιτρέπει ο εγωισμός του, δεν του το επιτρέπουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του. Γιατί όταν τρέχει σε αγώνα, είναι σαν να τρέχουν όλοι μαζί, να αγχώνονται όλοι μαζί (οικογενειακώς εννοώ) και να κερδίζουν και πάλι όλοι μαζί!

Το έχουμε δει στο παρελθόν, το έχουμε βιώσει και με αντίστοιχη περίπτωση της οικογένειας που ακούει στο όνομα Βασίλης Τσολακίδης, ο ένας εκ των αδελφών του. Ο Βασίλης κατέχει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο δίζυγο, είναι Ολυμπιονίκης στο ίδιο άθλημα, άρα και εύκολα καταλαβαίνει κάποιος για τον τρόπο σκέψης και στόχων των… Τσολακιδέων!

O Βασίλης είναι ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Τσολακίδη. Έχει αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο δίζυγο, άρα από το DNA και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε τι στόχους μπορεί να έχει ο Σωκράτης!

Γιατί όχι στην Team Greece;

Γνωρίζοντας λοιπόν τι σημαίνει Σωκράτης Τσολακίδης και ενώ όλοι οι φίλαθλοι ξέρουν τι πρεσβεύει και τι κυνηγά, η ίδια η Ομοσπονδία τον αφήνει να ξεκινήσει από την 18η θέση (!) πίσω από τα R2, ενώ δεν Ενώ ξέρουν τι μπορεί να πετύχει ο Σωκράτης, τον έχουν αφήσει να ξεκινήσει 18ος! τον έχει εντάξει καν στην Team Greece. Η λέξη ντροπή ταιριάζει απόλυτα σε αυτούς που το σκέφτηκαν…  

Είναι αδιανόητο, άλλωστε, να υπάρχει ένας Έλληνας ο οποίος μπορεί να κυνηγήσει κάτι πολύ δυνατό και να προσπαθούν με τον τρόπο τους να χαντακώσουν την προσπάθεια, επειδή ο συγκεκριμένος το μόνο που τον ενδιαφέρει (τον Σωκράτη) είναι η αγωνιστική του συμμετοχή και όχι το παιχνιδάκι που παίζουν χρόνια τώρα κάποιοι σε βάρος του εθνικού μας αγώνα και των φιλάθλων.

Το zougla.gr βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές και τα μεγάλα γεγονότα

Άμα είσαι από τη Βόρεια Ελλάδα…

Σαφώς και… πονάει που είναι από τη Βόρεια Ελλάδα, σαφώς και πονάει που δεν βρίσκεται μέσα στις Τον κυνηγούσαν από παλιά, γιατί δεν θέλει να παίζει το παιχνίδι τους…αποφάσεις τους. Θέλω πραγματικά να δω τι θα λένε, όταν τα αποτελέσματα δείξουν άλλα από αυτά που πραγματικά εύχονται! Είναι απορίας άξιο αυτό που συμβαίνει. Όμως, είναι ένα έργο που έχουμε δει και παλαιότερα, όταν έφτασαν ακόμα να του πάρουν και την αγωνιστική άδεια για… εξωαγωνιστικούς λόγους!

Είναι πραγματικά ντροπή που ένας Έλληνας, το όνομα του οποίου είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και μας έχει κάνει υπερήφανους ως Έλληνες, αντί να το «εκμεταλλευτούν» να θέλουν να το χαντακώσουν.

Ετοιμοπόλεμος...

Γιατί τέτοια ζήλεια;

Δεν θέλω να γράψω περισσότερα (και έχω πολλά) γιατί οι αλήθειες πονάνε και τσούζουν. Δεν είναι, άλλωστε, της στιγμής. Χρόνο, άλλωστε, θα έχουμε αμέσως μετά τον αγώνα. Να δούμε τα αποτελέσματα, να δούμε την εμφάνιση που θα κάνει και να δούμε το χειροκρότημα και την αγάπη που θα του δείξει ο κόσμος.

Και… τελικά να πάρουμε τις απαντήσεις που θα προσπαθήσουν να δώσουν οι άνθρωποι χωρίς ΟΡΑΜΑ…


Υ.Γ. 1: Καλό αγώνα σε Σωκράτη και Χάρη…

Υ.Γ. 2: Αν δεν έχουν ατυχίες, τότε κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους…

Όλοι οι φίλαθλοι θα είναι το Σαββατοκύριακο μαζί με το πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη

Θα πετάξει στο Ακρόπολις ο Socrates;
Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου θα του δώσει σίγουρα ώθηση
Βρέξει, χιονίσει, ο Σωκράτης θα πάει καλά!
Δίδυμο φωτιά!

Το βλέμμα μιλά από μόνο του...
Η στήριξη από την ομάδα του είναι υποδειγματική και το είδαμε και πέρυσι στο ράλι ΔΕΘ
Δεν κοιτάει μόνο ψηλά! Στοχεύει και εκεί...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης