Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Fernando Alonso, καθώς ένας μικρός οδηγός έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια δοκιμών με καρτ στην ιδιωτική πίστα του Ισπανού άσου, στο Οβιέδο.

Όπως επιβεβαίωσε η ισπανική ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο 11χρονος Gonzalo Basurto, έκανε δοκιμές στο Karting Campus στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Asturian Karting Championship. Δυστυχώς, ένα σοβαρό ατύχημα είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομοσπονδία θα ανακοινώσει λεπτομέρειες του δυστυχήματος, αφού πρώτα ερευνήσει το συμβάν σε συνεργασία με την αντίστοιχη ομοσπονδία του Πριγκιπάτου της Αστούριας και τη FIA.

Ο Alonso δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον πιτσιρικά, κάνοντας λόγο για την θλιβερότερη μέρα της ζωής του και δίνοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Gonzalo.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Fernando Alonso Karting Campus, εγκαινιάστηκε το 2015 μαζί με το προσωπικό μουσείο του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη ιδιόκτητη πίστα καρτ, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να μάθουν τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης από τους κορυφαίους του είδους.

Ο Ισπανός άσος πολλές φορές κάνει ο ίδιος μαθήματα στους μικρούς του φίλους, με τους γονείς των παιδιών να τον ευχαριστούν για την προσπάθειά του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης