Η κορεατική φίρμα έχει κάνει πολύ δυναμική είσοδο στην αγορά, λανσάροντας αυτοκίνητα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές. Τα Tivoli και XLV κέρδισαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, ενώ το επερχόμενο Rexton αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλοντας να προωθήσει με κάθε τρόπο τα προϊόντας της, η SsangYong δημιούργησε μια αγωνιστική έκδοση του μικρομεσαίου crossover. Πρόκειται για το Tivoli Rally Raid, το οποίο συμμετείχε κανονικά στο ράλι Baja De Aragon, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς για το Ισπανικό Πρωτάθλημα Ράλι, ο οποίος προσμετρά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Country.

Η ομάδα της SsangYong με πλήρωμα τους Oscar Fuertes και Isidro Cuadrado, πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση, δεδομένου ότι είχαν να ανταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως οι Sáinz, Roma και Al Attiya, όλοι τους πρώην νικητές του Rally Dakar. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Tivoli Rally Raid είναι εξελιγμένο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ισπανία, βασίζεται στην απλή έκδοση του μοντέλου και χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες αγωνιστικές τεχνολογίες. Φέρει σωληνωτό σασί, εξακύλινδρος 3.0 diesel twin-turbo κινητήρα που συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων και εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης με τρία διαφορικά.

Για να δείτε τα νέα Tivoli και XLV πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης