Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει κατακτήσει από την ανάβαση Ομαλού (Κρήτη) τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις και συγκεκριμένα στην κατηγορία Formula Saloon. Ο γνωστός στο φίλαθλο Εκδρομή για το Πήλιο με όλα τα έξοδα πληρωμένα και με φαγητό (!) διοργανώνει η αγωνιστική ομάδα του «Mario» κόσμο «Mario» συμμετέχει με Ford Fiesta WRC και σκοπός του, όπως άλλωστε έχει αποδείξει, δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και το θέαμα που προσφέρει σε κάθε του εμφάνιση.

Η αγάπη μάλιστα που έχει για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι τόσο μεγάλη και το έχει αποδείξει πολλές φορές και με πράξεις. Αυτή τη φορά, για τον αγώνα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στην Πορταριά διοργανώνει εκδρομή με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε και ετοιμάστε… βαλίτσες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε μία… γεύση από τα περάσματα του πρωταθλητή στην κατηγορία Formula Saloon Μάριου Ηλιόπουλυ

H ανακοίνωση
«Εκδρομή στην Πορταριά από την Θεσσαλονίκη για τους φίλους του Μάριο που συμμετέχει στην Ανάβαση με Ford FIESTA WRC στην κατηγορία Formula Saloon.

Τα πρώτα 50 άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την Ανάβαση Πορταριάς στο Πήλιο στις 24 Σεπτεμβρίου 2017, όπου ο Μάριο εκτός από την δωρεάν μετάβαση θα σας προσφέρει πρωινό σάντουιτς και μεσημεριανό γεύμα μετά το τέλος της Ανάβασης.

Για την μεταφορά σας θα υπάρχει πούλμαν που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής 24/09/2017 από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ζαγκλιβερίου) και στη συνέχεια θα περάσει και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (Οδός Λαγκαδά 13 – Περιοχή Βαρδάρη πλησίον Ξενοδοχείου Anatolia) με προορισμό την Πορταριά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται συμπληρώνοντας τη φόρμα στην διεύθυνση που ακολουθεί. (πατήστε ΕΔΩ)

Παρακαλούμε πολύ να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι είναι βέβαιοι ότι θα παρευρεθούν στην εκδρομή, για να μην στερήσουμε την δυνατότητα αυτή από κάποιους άλλους που θέλουν να έρθουν στην ανάβαση Πορταριάς».


Ο Μάριος Ηλιόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης