Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επίκεντρο τη Λάρισα και σε ειδικές διαδρομές της Θεσσαλίας θα διεξαχθεί το ιστορικό ράλι Ελλάδας. Συνολικά 59 πληρώματα έχουν δηλώσει συμμετοχή σε έναν αγώνα που ξεκινά σήμερα στις 19:00, με Πανηγυρική εκκίνηση σήμερα στις 19:00 στο Αρχαίο θέατρο της Λάρισας…την τελετή εκκίνησης εμπρός από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Πρώτα τη ράμπα της εκκίνησης θα περάσουν τα 30 κλασικά αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity, που συμμετέχουν στον αγώνα στο πλαίσιο του επάθλου ιστορικών Regularity αυτοκινήτων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA), καθώς και του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ο αγώνας προσμετρά επίσης τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι, όσο και στο πρωτάθλημα και τα κύπελλα ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, όπως και στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος.

Οι Σωκράτης Τσολακίδης (δεξιά) - Χάρης Δήμου είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάχη βγάζει πρωταθλητή
Στις πέντε επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες ειδικές διαδρομές αναμένεται η μάχη ακόμα 28 πληρωμάτων, με το βλέμμα στραμμένο στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος
Ο οδηγός του zougla.gr Σωκράτης Τσολακίδης δηλώνει έτοιμος να ξεσηκώσει τους φίλους των ράλι με θεαματικά περάσματα…καθώς δύο πληρώματα χωρίζονται από μόλις 1,5 βαθμό.

Το πλήρωμα Σωκράτης Τσολακίδης και Χάρης Δήμος, είναι το φαβορί και στον αγώνα θα τρέξουν με ένα εντυπωσιακό Skoda Fabia R5.

Απέναντί τους, ο Γιάννης Μπαντούνας με τον Κώστα Σούκουλη και ένα Mitsubishi Lancer EVO VI της κατηγορίας Α, που οι ελπίδες τους για τίτλο βασίζονται κυρίως σε μία άτυχη στιγμή του πληρώματος από την Θεσσαλονίκη. 

Το zougla.gr στηρίζει το πλήρωμα από την Θεσσαλονίκη

zougla.gr και… πρωτάθλημα!
Να σημειώσουμε πως το πλήρωμα Τσολακίδης -Δήμου υποστηρίζεται από τον χρυσό χορηγό Traffic Oil Lubricants, καθώς και από τους χορηγούς, Mr Fast καθαριστικά ποιότητας, Gardner Denver Hellas, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, Kosmocar A.E. και το zougla.gr που πάντα βρίσκεται δίπλα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές σε ασφάλτινο οδόστρωμα μήκους 129.26 χλμ.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου
Ε.Δ. 1 Πυργετός 1 – 15,58 χλμ.
Ε.Δ. 2 Καλλιπεύκη 1 – 16,25 χλμ.
Ε.Δ. 3 Πυργετός 2 – 15,58 χλμ.
Ε.Δ. 4 Καλλιπεύκη 2 – 16,25 χλμ.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Ε.Δ. 5 Αγίοκαμπος 1 – 10,01 χλμ.
Ε.Δ. 6 Σωτηρίτσα 1 – 12,55 χλμ.
Ε.Δ. 7 Ανατολή 1 – 10,24 χλμ.
Ε.Δ. 8 Αγίοκαμπος 2 – 10,01 χλμ.
Ε.Δ. 9 Σωτηρίτσα 2 – 12,55 χλμ.
Ε.Δ. 10 Ανατολή 2 – 10,24 χλμ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα (συμμετοχές, ωράρια κ.λπ.) πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης