Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και ιστορικών Πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναβάσεων με τον πιο δημοφιλή αγώνα…αυτοκινήτων με την ανάβαση Ριτσώνας. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 123 οδηγοί και θα χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τον κυβισμό και τη δύναμη που έχουν.  

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος (08.00-09.30) και στις 10.30 θα ξεκινήσουν οι χρονομετρημένες δοκιμές. Την Κυριακή οι μάχες θα αρχίσουν στις 10.30 και θα υπάρξουν δύο αγωνιστικά σκέλη.

Ο πρωταθλητής του 2015 Κώστας Πατσουρέας επιστρέφει με Mitsubishi EVO και θα έχει να αντιμετωπίσει τον περυσινό πρωταθλητή στη Formula Saloon Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος θα τρέξει στον πρώτο αγώνα με Ford Fiesta WRC...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαία ονόματα…

Από τους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν οι Μάριος Ηλιόπουλος, Κώστας Πατσουρέας, Σούπερ θέαμα θα έχουμε στην κατηγορία Formula Saloon…Μιχάλης Ευθυμίου, Σάκης Λιώρης, Γιώργος Κεχαγιάς, Παναγιώτης Ευθυμίου κ.ά., ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Ferrari του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην κατηγορία Formula Saloon.

Φυσικά, δεν θα λείψει το θέαμα με το… πλάι από τους οδηγούς  Αχιλλέα Μπόχωρη, Δημήτρη Δημητρίου, Αποστόλη Κυριακούδη, Δημήτρη Πλουμιστό κ.ά.

Να σημειώσουμε πως ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές στις 09.30 το πρωί της Κυριακής.

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

Ο Γιώργος Κεχαγιάς, πρωταθλητής κατηγορίας Ε το 2016, θα συμμετάσχει με το εντυπωσιακό Ford Sierra RS500 και τη στήριξη της 'Φάρμας Κεχαγιά'
Ο Αποστόλης Κυριακούδης θα... παίξει το δικό του παιχνίδι στη Ριτσώνα, αφού ο σκοπός είναι να ξεσηκώσει τους θεατές με τα περάσματά του και όχι να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης