Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην Κύμη Ευβοίας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Στην Κύμη συνδυάζεις θέαμα, καλό φαγητό και… μπάνιο στη θάλασσα!αναβάσεων, ένας θεσμός που συγκεντρώνει κάθε χρόνο κορυφαίους οδηγούς αλλά και χιλιάδες θεατές.

Στη φετινή 16η ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» (είναι αφιερωμένη στον αδερφό του Πρωταθλητή, Μάριου Ηλιόπουλου, Γιάννη που έφυγε πρόωρα το 2017) θα συμμετάσχουν 87 οδηγοί.

Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων συγκεντρώνουν πολύ κόσμο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετοχές και ομάδες
Πολυπληθέστερη κατηγορία είναι η Ομάδα Α με 22 αυτοκίνητα καταμερισμένα στις τέσσερις κλάσεις. Στη Formula Saloon, θα εμφανιστούν 21 αυτοκίνητα (περιλαμβάνονται και τέσσερις συμμετοχές οι οποίες θα ανέβουν κάνοντας drift) ενώ στην Ομάδα Ν θα τρέξουν 20 αυτοκίνητα. Τέλος στην Ομάδα Ε θα… κοντραριστούν 14 οδηγοί ενώ στα Ιστορικά 10.

Και η Citroen C4 WRC του Loeb
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και την εντυπωσιακή Citroen C4 WRC με την οποία ο Sebastien Loeb έχει διαπρέψει στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Οι δοκιμές του Σαββάτου ξεκινούν στις 11:30 όπως και ο αγώνας της ενώ και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει στις 10:30.

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές της 16ης ανάβασης Κύμης πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης