Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων ξεκινά το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου και μάλιστα με έναν αγώνα μέσα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα με την ανάβαση Διονύσου που διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά στην ανατολική πλευρά της Πεντέλη λίγο μετά τη Νέα Μάκρη (εκεί βρίσκεται η εκκίνηση).

Ο Ιταλός Fulvio Giuliani θα τρέξει με Lancia Delta Evo 600 ίππων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μεγάλη μάχη…
Στην διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων θα τρέξουν 93 οδηγοί, μεταξύ αυτών και ο Ιταλός Fulvio Giuliani Mario vs Giuliani…με Lancia Delta Evo 600 ίππων που θα δώσει το παρών στην κατηγορία Formula Saloon.

Εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Μάριο Ηλιόπουλο αλλά και άλλους οδηγούς (σύνολο 9) με πολύ δυνατά αυτοκίνητα.

Ο πρωταθλητής της Formula Saloon και εντυπωσιακός στα περάσματά του Μάριος Ηλιόπουλος  θα κοντραριστεί με τον Ιταλό οδηγό...

Επιστρέφει ο Πατσουρέας
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του εντυπωσιακού Κώστα Πατσουρέα (κατηγορία Α) με Mitsubishi EVO αλλά και του Σταμάτη Κατσίμη με ίδιο αυτοκίνητο (κατηγορία Ν).

Ο Κώστας Πατσουρέας επιστρέφει και σίγουρα θα δώσει χαρά σε πολύ κόσμο

Και το Ενιαίο
Στον αγώνα θα λάβουν μέρος και τα Skoda Fabia που τρέχουν για το Ενιαίο πρωτάθλημα όπου το Ο Μίλτος Κύρκος θα τρέξει με τα χρώματα του zougla.grzougla.gr συμμετέχει με οδηγό τον Μίλτο Κύρκο.

Επίσης θα τρέξουν ιστορικά αυτοκίνητα όπως και ο Δημήτρης Δημητρίου που αναμένεται να προσφέρει άφθονο θέαμα με το… πλάι.

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας τελικά θα πραγματοποιηθεί καθώς η Περιφέρεια, πριν από λίγο, έδωσε τη δική της έγκριση (για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ).

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές της Ανάβασης Διονύσου πατήστε ΕΔΩ

 

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να δείτε σήμερα τη συνέντευξη της Παναγιώτας Δελαγραμμάτικα στο zougla.gr

O Μίλτος Κύρκος τρέχει με τα χρώματα του zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης