Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε και πάει… βουρ για τον τίτλοΜε νίκη του Σωκράτη Τσολακίδη – Χάρη Δήμου έπεσε η αυλαία του επετειακού ράλι ΔΕΘ.

Η 50η εκδοχή στην ιστορία του αγώνα της Βορείου Ελλάδος αποδείχτηκε εύκολη υπόθεση για το πλήρωμα που συμμετείχε με Skoda Fabia R5 και πριν από λίγους μήνες ήταν το ίδιο που βρέθηκε στην 5η θέση της γενικής του ράλι Ακρόπολις αλλά και στην πρώτη ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα.

Με Skoda Fabia R5 συμμετείχαν στο 50ο ράλι ΔΕΘ, το οποίοι και κέρδισαν, οι Τσολακίδης - Δήμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φουλ θέαμα για τον κόσμο

Με ένα κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο που ήρθε από το εξωτερικό και είχε την υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας Eurosol, το πλήρωμα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να κερδίσει όλες τις ειδικές
Οι νικητές Τσολακίδης – Δήμος έτρεξαν με τη στήριξη του zougla.grδιαδρομές του αγώνα. Οι βαθμοί που απέσπασε ήταν αρκετοί για να φέρουν τον Τσολακίδη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος ράλι 2017.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Καλούδης –Τοπάζης παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον συμπλέκτη του Mitsubishi Lancer Evo. Το βάθρο του ράλι ΔΕΘ συμπλήρωσαν οι Αγγλόπουλος – Σαρητζόγλου με Mitsubishi Lancer Evo VI.

Δεύτερη θέση για τους Καλούδη –Τοπάζη

Το βάθρο των νικητών
Πιο πίσω ακολούθησαν οι Μαυρουδής – Καραβασιλικός με Subaru Impreza ενώ μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω ακολούθησαν οι Δήμος – Ντίττορας με Citroen Saxo VTS.

Συνολικά τερμάτισαν 21 πληρώματα. Η συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι θα δοθεί την 1η Οκτωβρίου με το ράλι Αμαρύνθου.

* πηγή φωτογραφιών: ID Papas

 
Το βάθρο του ράλι ΔΕΘ συμπλήρωσαν οι Αγγλόπουλος – Σαρητζόγλου

 
Βαθμολογία Πρωταθλήματος Ράλι

  1. Σωκράτης Τσολακίδης 100.5
  2. Γιάννης Μπαντούνας 99
  3. Γιώργος Φιλιππίδης 55
  4. Λευτέρης Αλυγιζάκης 36.5
  5. Βασίλης Δρυμούσης 34.5

Οι Μαυρουδής – Καραβασιλικός με Subaru Impreza

Οι Μπρόζος - Βογιατζής συμμετείχαν με ένα σπάνιο Citroen ZX αλλά εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη στην 2η ειδική διαδρομή

Νικητές στην κατηγορία C4+C3 αναδείχτηκαν οι Βάτσος - Θεοφανίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης