Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων συνεχίζεται αυτή την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Πήλιο με την ανάβαση Πορταριάς. Πρόκειται για μία από τις πιο τεχνικές και γραφικές διαδρομές που αποτελούν τον Χιλιάδες θεατές αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στην ανάβαση Πορταριάς5ο γύρο του θεσμού και στον οποίο θα τρέξουν 101 οδηγοί.

Οι αθλητές θα χωριστούν στις κατηγορίες Α, Ν, Ε, Formula Saloon, Ιστορικά ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα Skoda Fabia που τρέχουν για το Ενιαίο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΣΟΑΑ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου). Η διαδρομή έχει μήκος 3,1 χιλιομέτρων, ξεκινά από την διασταύρωση Σταγιατών της Ε.Ο. Βόλου – Πορταριάς και ολοκληρώνεται στην Πορταριά.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές προκειμένου οι συμμετέχοντες να πάρουν μία πρώτη γεύση από την κατάσταση του δρόμου. Ταχύτεροι στις κατηγορίες αναδείχτηκαν οι: Ευστράτιος Κυρλαγκίτσης (Ενιαίο), Παναγιώτης Κύρκος (ομάδα Ν), Λεωνίδας Κύρκος (ομάδα Α), Σπύρος Βοργιάς (ομάδα Ε), Κώστας Γιαννίκος (Ιστορικά) και Κώστας Λαζαρίδης (Formula Saloon).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ford focus του Μάριου Ηλιόπουλου μπορεί να 'τραυματίστηκε', παρ' όλα αυτά θα εμφανιστεί κανονικά στον αγώνα...


Η ανακοίνωση του «Μάριο»

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους ο Μάριος Ηλιόπουλος ο οποίος εμφανίστηκε με ένα καινούργιο
«Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση» δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος ο οποίος τρέχει κανονικά στον αγώνα παρά την έξοδο που είχεαγωνιστικό όπλο (Ford Focus WRC) είχε μία άτυχη στιγμή στο τελείωμα της διαδρομής με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπαριέρες. Παρ’ όλα αυτά και όπως ο ίδιος ανακοίνωσε:

«Ο μηχανικός μας και φίλος μας Μελέτης με την ομάδα μας κάνει το παν για να μπορέσει το αρκετά λαβωμένο Focus να τρέξει αύριο. Και κάνουμε το παν με τις ψυχικές δυνάμεις που αντλήσαμε από την εμπόλεμη κατάσταση που βρισκόμαστε τόσο εγώ αλλά και ο Μελέτης για να είμαστε παρών, από καθήκον, έστω και λαβωμένοι στην μάχη της Κυριακής, όπως παρόντες θα είναι και όλοι οι φίλοι μας…»

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 το πρωί (ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα πριν) και θα διεξαχθούν δύο σκέλη για να βγουν οι τελικοί νικητές ανά κατηγορία.  

 

Για να δείτε τις συμμετοχές της ανάβασης Πορταριάς πατήστε ΕΔΩ


Για να δείτε την ειδική διαδρομή του αγώνα πατήστε
ΕΔΩ
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης