Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις απονομές των βραβείων στους διακριθέντες οδηγούς που συμμετείχαν στον περυσινό θεσμό Ο θεσμός που…  τρέχει με χίλια! έπεσε η αυλαία των Dirt Games 2017.

Ένας θεσμός που κατάφερε να συγκεντρώσει συμμετοχές και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού εξαιτίας της αγάπης που έδειξαν γι’ αυτό που κάνουν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες.

Το Dirt Games 2017 απέδειξε πως αν έχεις όρεξη μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνεις θα πας ψηλά μόνο και μόνο με την αγάπη των αθλητών και του κόσμου. Όλοι οι άλλοι ας ακολουθήσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ακόμα περισσότερο θέαμα
Στην εκδήλωση των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο, έγιναν γνωστές και αρκετές Φέτος θα δούμε και αγώνα τύπου Rallycross… ανάμεσα επτομέρειες για τη νέα χρονιά που αναβαθμίζουν το θεσμό και είναι σίγουρο πως θα ανεβάσουν το θέαμα ακόμα πιο ψηλά.

Σημαντική προσθήκη η τέλεση αγώνα με κανονισμούς τύπου Rallycross γεγονός που σημαίνει άμεση αντιπαράθεση των αγωνιστικών στο χώμα. Την πρώτη τέτοιου είδους… μάχη θα δούμε στον 4ο γύρο του Dirt Games που θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλου. Στον ίδιο χώρο θα ανοίξει και η αυλαία του Dirt Games για το 2018, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται τρεις ακόμα αγώνες, σε «Διαδρόμιο», Χαλκίδα και το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Χώμα και... φουλ θέαμα είναι ο θεσμός Dirt Games που φέτος θα έχει αλλαγές προς το καλύτερο...

Αναβάθμιση
Από εκεί και πέρα θα υπάρξει αναβάθμιση του θεσμού, αφού το 2018 η κατηγορία των 600 κ.εκ. θα αποτελέσει Κύπελλο, την ώρα που αυτές των 750 κ.εκ. και Open θα διατηρηθούν ως Έπαθλα.

Παράλληλα, για πρώτη φορά το Dirt Games προκήρυξε Έπαθλο τόσο για όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, όσο και για τα Ιστορικά!

Στα 600 κ.εκ. ο Γιώργος Ζυμαρίδης κατέκτησε τον τίτλο με 80 βαθμούς. Ακολούθησαν οι, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος και Γιάννης Χεκιμιάν και 70 και 63 βαθμούς αντίστοιχα
Στην κατηγορία 750 κ.εκ. τον τίτλο κατέκτησε ο Γιώργος Ζυμαρίδης και ακολούθησαν οι  Χαράλαμπος Γαζετάς και Μιχάλης Τακιδέλης
Τον τίτλο στην κατηγορία Open κατέκτησε ο Επαμεινώνδας Καρανικόλας. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Αποστόλου και στην τρίτη ο Κοσμάς Βαρθαλίτης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης