Ο Lance Stroll δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο πάμπλουτος πατέρας του αγόρασε την Force India και έτσι ο νεαρός οδηγός έχει πλέον ολόκληρη ομάδα δική του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Καναδός επιχειρηματίας Lawrence Stroll ήρθε σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες της ινδικής ομάδας και ανέλαβε όλα τα χρέη. Μάλιστα, ο μπαμπάς Stroll δεσμεύθηκε ότι θα αποπληρώσει τους πάντες μέχρι τελευταίας δεκάρας και θα διατηρήσει και τις 405 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο του Silverstone, όπου βρίσκεται η έδρα της Force India.

Μαζί του είναι μία ομάδα επενδυτών, όπως ο επιχειρηματίας Andre Desmarais, ο επικεφαλής του τμήματος Αθλητισμού και Διοίκησης του Μονακό, Jonathan Dudman, ο πρόεδρος του οίκου μόδας Michael Kors, John Idol, ο αντιπρόεδρος της Engel & Volkers, Michael de Picciotto, ο επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες, John McCaw Jnr και ο στενός συνεργάτης του, Silas Chou.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Force India αναμένεται να βγει από το καθεστώς διαχείρισης το επόμενο διάστημα, αφού η χρηματοδότηση ξεκίνησε άμεσα. Φυσικά, θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά μέρος σε όλα τα Grand Prix.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι ο Lance Stroll θα φύγει από τη Williams στο τέλος της σεζόν και από την επόμενη θα αγωνίζεται στην ομάδα του μπαμπά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης