Παρελθόν αποτελεί από τη Scuderia Ferrari o τεχνικός διευθυντής James Allison, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους λίγες μέρες πριν το Grand Prix της Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Allison αποχώρησε έπειτα από τρία χρόνια, με τον Mattia Binotto να αναλαμβάνει τη θέση του. Η Ferrari ευχαρίστησε τον 48χρονο Βρετανό μέσω του αγωνιστικού διευθυντή Maurizio Arrivabene. «Η ομάδα ευχαριστεί τον James για την εργατικότητα, τη δέσμευση και τη θυσία του κατά τη διάρκεια του χρόνου που συνεργαστήκαμε και του εύχεται τα καλύτερα».

Ανάλογες ήταν οι δηλώσεις του James Allison. «Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων στη Ferrari, εργάστηκα σε δύο διαφορετικά στάδια και κάλυψα διαφορετικούς ρόλους. Εκτίμησα την αξία της ομάδας και των ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, οι οποίες αποτελούν μέρος της. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη μεγάλη επαγγελματική και ανθρώπινη εμπειρία που μοιραστήκαμε. Εύχομαι σε όλους ένα ευτυχισμένο μέλλον με πολλές επιτυχίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμφανώς στεναχωρημένος, ο Kimi Raikkonen αποχαιρέτησε τον Allison, γράφοντας στα social media: «Όχι μεγάλε… Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις. Τώρα πρέπει να είσαι δυνατός και να φροντίσεις τα υπέροχα παιδιά σου».

Θυμίζουμε πως, στα τέλη Μαρτίου, ο πρώην συνεργάτης της Ferrari έχασε τη σύζυγό του από μηνιγγίτιδα και απουσίασε από κάποιους αγώνες προκειμένου να είναι κοντά στα τρία παιδιά του, τα οποία ζουν μόνιμα στην Αγγλία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης