Ομάδες και οδηγοί της Formula 1 βρίσκονται ήδη στο Μονακό, καθώς το τετραήμερο 24-27 Μαΐου φιλοξενείται στο λαμπερό Πριγκιπάτο ο έκτος γύρος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μόντε Κάρλο είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς. Κάθε οδηγός ονειρεύεται να αγωνιστεί στο Circuit de Monaco και να σταθεί στο βάθρο, δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Για τον νεαρό Charles Leclerc, αυτό το GP έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Μονεγάσκος, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση στους πρώτους αγώνες της εφετινής χρονιάς, ανυπομονεί να μπει στο μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber F1 Team. Ο 21χρονος θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Θα αγωνιστεί στο μέρος όπου μεγάλωσε και κατοικεί, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια και τους φίλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα. Ονειρεύομαι ότι αγωνίζομαι σε αυτό το Grand Prix από τότε που ήμουν παιδί. Είναι απίστευτο πως, τελικά, αυτό το όνειρο πραγματοποιείται. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή με τους Μονεγάσκους. Μολονότι ξέρω καλά την πόλη, θα είναι για μένα μία εντελώς νέα εμπειρία. Θα είναι φανταστικό να τρέξω με Formula 1 στους δρόμους του Μόντε Κάρλο. Θα είναι ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο» τόνισε ο Leclerc.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης