Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hamilton βρίσκεται 66 βαθμούς μπροστά από τον Vettel και θέλει μόλις 9 για να κατακτήσει τον τίτλοΜε νίκη του Lewis Hamilton έπεσε η αυλαία του γκραν πρι της Αμερικής και με τους βαθμούς πουαπέσπασε ο Βρετανός πιλότος της Mercedes βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Hamilton ξεκίνησε πρώτος, έχασε προσωρινά τη θέση του από τον Vettel, όμως το μονοθέσιό του ήταν πιο δυνατό και τελικά πήρε αυτό που ήθελε.

Αγκαλιά με τον τίτλο βρίσκεται πλέον ο Hamilton, την ώρα που η ομάδα του (Mercedes) κατέκτησε τον τίτλο στους κατασκευαστές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Του έκλεψαν το… βάθρο
Ο πιλότος της Ferrari αρκέστηκε στην δεύτερη  θέση και πλέον θα πρέπει να ελπίζει μόνο σε… θαύμα

Ο Verstappen τερμάτισε 3ος, έφαγε… 5 δευτ. ποινή και τη θέση του πήρε ο Raikkonen αν θέλει να πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει αυτός τον τίτλο. Την ώρα πάντως που ο Hamilton πανηγύριζε τη νίκη τα βλέμματα όλων έπεσαν στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Verstappen στον Raikkonen τον οποίο και… κατατρόπωσε στα τελευταία μέτρα και έτσι κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών!

Όλα αυτά μέχρι την ώρα της… αναμονής για το βάθρο, οπότε και ξαφνικά ανακοίνωσαν στον πιλότο της Red Bull πως έχει δεχτεί ποινή 5 δευτερολέπτων επειδή έκανε υπέρβαση των ορίων της πίστας! Με λίγα λόγια στο βάθρο ανέβηκε ο Raikkonen προκαλώντας αναστάτωση στους.. πάντες.

Την βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Bottas, Ocon, Sainz Jr., Perez, Massa και Kvyat.

Τα αποτελέσματα από το γκραν πρι της Αμερικής

Η βαθμολογία των οδηγών
Ο αγώνας της Αμερικής είχε πολλές προσπεράσεις και φουλ... θέαμα
Άτυχος ο Ricciardo που εγκατέλειψε
Ελάχιστες ελπίδες έχει πλέον ο Vettel για την κατάκτηση του τίτλου

Η εκκίνηση του αγώνα όπου ο Vettel προσπερνά τον Hamilton
Απίστευτα προσπεράσματα είχε το γκραν πρι της Αμερικής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης