Από την πρώτη θέση της εκκίνησης του γκραν πρι της Σιγκαπούρης θα εκκινήσει ο Lewis Hamilton. Ο πιλότος της Mercedes σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές και σίγουρα Η εκκίνηση θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με τους Hamilton – Verstappen να ξεκινούν δίπλα – δίπλαείναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Πίσω του ακολούθησε ο Max Vertsappen με Red Bull και έτσι ο Ολλανδός πιλότος θα εκκινήσει δίπλα από τον Βρετανό, γεγονός που σημαίνει πως η αυριανή εκκίνηση θα έχει φοβερό ενδιαφέρον.
Καίγεται ο Vettel

Από την δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν οι Vettel και Bottas με Ferrari και Mercedes αντίστοιχα με τον Γερμανό να… καίγεται να τερματίσει μπροστά από τον Hamilton προκειμένου να μειώσει τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Την δεκάδα των πρώτων στις σημερινές δοκιμές συμπλήρωσαν οι, Raikkonen, Ricciardo, Perez, Grosjean, Ocon και Hulkenberg.
Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3:10 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης