Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει, μπορεί να μην ανέβηκε καν στο βάθρο, αλλά όπως φάνηκε Τον 4ο προσωπικό του παγκόσμιο τίτλο κατέκτησε ο Hamilton!τίποτα δεν ήταν αρκετό για να φρενάρει τον Lewis Hamilton και να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Formula 1.

Ο πιλότος της Mercedes αποδείχτηκε άτυχος λίγο μετά την εκκίνηση όταν η επαφή με τον Vettel τον οδήγησε στα πιτς για αλλαγή ελαστικού. Την ίδια ώρα ο Vettel έμενε από… εμπρός πτέρυγα τόσο από την επαφή του με τον Βρετανό όσο και σε επαφή που είχε με τον Verstappen.

Λίγο μετά την εκκίνηση ο Hamilton είχε την στιγμή του αλλά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν ικανή για να... τρενάρει τη χαρά του για κατάκτηση ενός ακόμα παγκοσμίου πρωταθλήματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Έφαγε και… γύρο
Ο Hamilton έπεσε στην τελευταία θέση, προσπάθησε, προσπέρασε, έφαγε… γύρο από τον Verstappen και τελικά τερμάτισε στην 9η θέση που ήταν όμως ικανή να του χαρίσει τον τίτλο σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πιλότου της Ferrari, Sebastian Vettel.

Αυτό ήταν και το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Hamilton, όσα έχει και ο Γερμανός.

Ο Verstappen περνά στην πρώτη θέση και σε αυτήν τερμάτισε στο γκραν πρι του Μεξικό!

Νικητής ο Verstappen
Όσο για τον αγώνα, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο εντυπωσιακός σε ακόμα έναν αγώνα Max Στο… Μεξικό κέρδισε ο Verstappen!Verstappen.

O πιλότος της Red Bull πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εκκίνηση πέρασε τους πάντες στην… αναμπουμπούλα που υπήρξε και χωρίς δυσκολία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Με διαφορά σχεδόν 20 δευτερολέπτων ακολούθησε ο Bottas με Mercedes ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Kimi Raikkonen με Ferrari.

Το πρόσωπο του Hamilton μιλά από μόνο του...

Άλλα δύο γκραν πρι
Ο Vettel ακολούθησε στην 4η θέση, ο Ocon στην 5η ενώ την βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Stroll, Perez, Magnusson, Hamilton και Alonso.   

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου στην Βραζιλία και ολοκληρώνεται στις 26 του ίδιου μήνα στο Άμπου Ντάμπι.

Τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πρι του Μεξικό

Τον αγώνα στο Μεξικό κατέκτησε ο Max Verstappen (3η νίκη στην καριέρα του)
H στιγμή που τα μονοθέσια των Vettel και Hamilton ακουμπούν λίγο μετά την εκκίνηση
Η στιγμή που ο Verstappen πλησιάζει τον Hamilton για να του... ρίξει γύρο!
'Get out Nico, the car is not safe!' δήλωσαν οι μηχανικοί της Renault στον Hulkenberg ο οποίος εγκατέλειψε στον 26ο γύρο πηδώντας από το μονοθέσιο!

Είχαμε και... φωτιές στο γκραν πρι του Μεξικό...
Ο Vettel προσπαθησε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει στην 4η θέση...
Μονομαχία Alonso - Hamilton για την... 9η θέση   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης