Το κορυφαίο δυνατό αποτέλεσμα στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές που διεξήχθησαν στην πίστα της Monza στην Ιταλία σημείωσε η Ferrari.

Μέσα στην έδρα της, οι τιφόζι πανηγύρισαν το 1-2 και αυτό το αποτέλεσμα ευελπιστούν να πετύχουν και στον αυριανό αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kimi Raikkonen μπορεί να κατέκτησε την Pole Position στο 'ναό της ταχύτητας' αλλά ούτε αυτή τη φορά... γέλασε


Του πήρε την μπουκιά από το στόμα

Ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο Kimi Raikkonen που έκλεψε την… μπουκιά ή καλύτερα την Pole Position Το 1-2 σημείωσαν στις δοκιμές τα Ferrari…μέσα από το χέρια του Vettel σημειώνοντας παράλληλα το ταχύτερο γύρο όλων των εποχών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vettel αρκέστηκε στην δεύτερη θέση που μπορεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα η πρωτιά ακόμα και στις κατατακτήριες δοκιμές μετρά διαφορετικά και ιδίως μπροστά στους φίλους της Ferrari.


Ελπίζουν στη Mercedes

Πιο πίσω ακολούθησαν οι πιλότοι της Mercedes που δεν έδειξαν ικανοί να «χτυπήσουν» την κορυφή. Ο Την ώρα που μιλούσε ο Hamilton οι φίλοι της Ferrari τον αποδοκίμαζε…Hamilton ήταν ο τρίτος ταχύτερος πιλότος ενώ ο Bottas ακολούθησε σημειώνοντας τον 4ο χρόνο.

Verstappen και Grosjean με Red Bull και Hass αντίστοιχα ακολούθησαν καθώς πέτυχαν τον 5ο και 6ο καλύτερο χρόνο ενώ την δεκάδα των πιο γρήγορων συμπλήρωσαν οι: Sainz, Ocon, Gasly και Stroll.

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 4:10 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

 

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών της Ιταλίας

Η Ferrari σημείωσε το 1-2 στις κατατακτήριες δοκιμές. Ένα αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει και στον αγώνα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης