Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       


Στο Μπαχρέιν μεταφέρεται αυτό το τριήμερο o θίασος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Η πρώτη Pole Position του Vettel για το 2018… Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες κατατακτήριες δοκιμές προκειμένου να μάθουμε τη σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών οι πιλότοι της Ferrari έδειξαν πιο δυνατοί από  τους συναθλητές τους, καθώς κατάφεραν να σημειώσουν τον πρώτο και δεύτερο ταχύτερο χρόνο με τους Vettel και Raikkonen αντίστοιχα. Πίσω τους ακολούθησαν οι πιλότοι της Mercedes, με τον Bottas να πετυχαίνει τον τρίτο χρόνο και τον Hamilton τον τέταρτο.

O Vettel κατέκτησε την Pole Position στο Μπαχρέιν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 5η θέση ο Ricciardo
Από την 5η θέση θα εκκινήσει ο Ricciardo με Red Bull, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του Max Τα μονοθέσια της Renault βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα…Verstappen που αποδείχτηκε άτυχος στο πρώτο σκέλος και έπειτα από έξοδο που είχε έμεινε στις τελευταίες θέσεις.

Την δεκάδα των ταχύτερων στις κατατακτήριες δοκιμές συμπλήρωσαν οι, Gasly (Toro Rosso) Magnusen (HAAS) , Hulkenberg (Renault), Ocon (Force India) και Sainz (Renault).

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 18:10 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

Τα αποτελέσματα από τις κατατατκτήριες δοκιμές στο Μπαχρέιν

Η άτυχη στιγμή του Max Verstappen

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης