Αναμφισβήτητα, το όνομα του οδηγού που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο τις περασμένες σεζόν στη Formula 1 ήταν αυτό του νεαρού Ολλανδού της Red Bull Racing. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Max Verstappen έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, προκαλώντας άλλες φορές τον θαυμασμό και άλλες τον εκνευρισμό, τόσο των συναθλητών του μέσα στις πίστες όσο και των θεατών, αλλά και των επικεφαλής των ομάδων.

Απίστευτα ταλαντούχος, γρήγορος, θρασύς, με πλούσια ψυχικά χαρίσματα. Παράλληλα, υπέρμετρα επιθετικός και πολλές φορές επικίνδυνος. Έχει κατηγορηθεί ακόμη και για έλλειψη σεβασμού, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στον πατέρα του, ο οποίος θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Max Verstappen πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της F1 και, σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει κάποια στιγμή στο μέλλον τον παγκόσμιο τίτλο.

«Με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής οι δυνατότητές του είναι μεγάλες και μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής. Βρίσκεται σε μία εξαιρετική ομάδα, όπου βελτιώνεται συνεχώς. Πραγματοποίησε πολύ καλές σεζόν και ο χρόνος τού ανήκει. Είναι πιο μπροστά από μένα, αν σκεφτούμε ότι εγώ δεν ήμουν καν στη F1 στα 21 μου. Βέβαια, όσο τρέχω, θα κάνω τα πάντα για να μην κερδίζει. Ελπίζω να δείτε σπουδαίες μάχες από εμάς εφέτος» τόνισε ο Βρετανός πρωταθλητής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης