Ως άριστος γνώστης του μάρκετινγκ και λάτρης του παιχνιδιού των εντυπώσεων, o Sergio Marchionne έστρεψε εκ νέου τα βλέμματα στην Alfa Romeo, διατηρώντας τη φήμη της φίρμας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας της Fiat Chrysler Automobiles, βλέποντας ότι το πλάνο της αναδιάρθρωσης της διάσημης ιταλικής μάρκας καθυστερεί συνεχώς και η κριτική γίνεται όλο και πιο έντονη, προσπάθησε να ανατρέψει το κλίμα, κάνοντας μια δήλωση – έκπληξη. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Marchionne, εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής της Alfa Romeo στην Formula 1 και μάλιστα ως κατασκευάστρια ομάδα.

Στόχος είναι η Alfa να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο μόνη της, έχοντας όμως τη βοήθεια της Ferrari. Η ομάδα θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Scuderia, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις Red Bull και Toro Rosso. Να θυμίσουμε πως, η εταιρεία εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 1986, έχοντας στο παλμαρέ της δύο παγκόσμιους τίτλους, το 1950 και το 1951, με τους Farina και Fangio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης